Selskaper & Eventer

Sjøterrassen er et av Telemark restaurant, catering- og Event-firma, etablert av familien Hafsund  i 2018. Sjøterrassen restaurant og Catering har egne lokaler og lokaler i nærliggende områder. Sjøterrassen restaurant og catering leverer mat og kaker til ditt selskap vi kan være behjelpelig med å arrangere events fra noen få personer til flere hundre deltakere. Vi har tett samarbeider med mange innen bransjen. Vi skreddersyr arrangement etter deres ønsker.

Sjøterrassen restaurant og catering kan også være behjelpelig med personell. Kokker, Servitører, Hovmestere, Trivsselsvakt, Bartender, Runners, Garderobevakt. 

Vår meny er satt sammen av spennende retter basert på kvalitetsråvarer fra de beste leverandørene. Hos oss finner du friske middelhavs ingredienser og norske nisjeprodukter i skjønn forening.  Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om du har spesielle ønsker.

Sjøterrassen har som mål å være best på kvalitet, service og setter våre gjester i fokus. 

La deg friste av våre delikatesser og menyer. 


                                                                                         

Den romantiske bryllupsfesten

Det gode livet på Sjøterrassen er som skapt for den romantiske bryllupsfesten. En vellykket bryllupsfeiring avhenger av god planlegging og prikkfri gjennomføring. Små, men uhyre viktige detaljer kan avgjøre om festen blir et minne for livet. Inger Ann Hafsund, vertinne og Daglig leder, i samarbeid med kjøkkensjef Morten Jahr på Sjøterrassen, har et suverent øye for detaljer, både før og under festen. Hennes råd og kunnskap er høyt verdsatt. Morten er lidenskapelig opptatt av mat og vin, og tryller frem lekre retter av de beste lokale råvarene som finnes. Vakre festbord dekoreres med stor glede og omtanke. Overlat det meste til oss, så kan du begynne å glede deg allerede nå..

Previous
Next

Kontakt oss

Telefon restaurant: 94086351  Adresse: Grunnsundveien 244 Stathelle